Fotograaf op Zee

Maritiem fotograaf Jurjen Backer Dirks werkt vanuit Harlingen. Hij fotografeert schepen, boten en zeiljachten op de Waddenzee en doet dat vanaf zijn snelle RIB. Iedere schipper die graag een portret of actiefoto van zijn eigen boot, schip of jacht wil, kan terecht bij Fotograaf op Zee. Ook een professionele reportage behoort tot de mogelijkheden.

Nautische fotografie is een speciale tak binnen de fotografie. De fotograaf moet de schoonheid van de schepen zien en oog hebben voor de bouw, de vorm, de lijnvoering. Hoe komt het schip het best tot z’n recht op zee? Dat is de vraag die de professionele maritiem fotograaf zichzelf stelt. Jurjen weet vanuit zijn nautische achtergrond wat een schip mooi maakt. Hij begrijpt waarom een schipper van z’n schip houdt. Dat maakt dat Fotograaf op Zee meer biedt dan zomaar een plaatje. Jurjen maakt met recht een portret van uw schip. Een portret dat u graag aan anderen laat zien of met trots aan de muur hangt.

Jurjen en zijn schipper zijn met hun snelle RIB regelmatig te vinden op het Wad. Op hun vaartochten heeft Jurjen al veel boten vastgelegd. Neem een kijkje in de beeldbank want misschien is uw schip of jacht al eens gefotografeerd. Foto’s kunt u online bestellen.

Wilt u een portret of een reportage van uw schip, jacht of boot? Dat kan op de Waddenzee en ook op elke andere gewenste locatie. Neem gerust contact op met Fotograaf op Zee, Jurjen Backer Dirks, e-mail info@fotograafopzee, telefoon 0517 850 336 en mobiel 06 1204 2565.