Bestellen

Foto's bestellen

Bestellen van foto's op fotograafopzee.nl is eenvoudig. U selecteert uw favoriete afbeeldingen in het betreffende album en voegt ze vervolgens toe aan uw winkelmandje. Hoe meer foto's u uit een bepaald album besteld, hoe lager de prijs per stuk.

Ook is het mogelijjk om door de foto’s door ons te laten afdrukken. Hiervoor bereken wij een toeslag die afhankelijk is van het gekozen afdrukmateriaal en het formaat. E.e.a. kunt u aan het einde van het bestelproces aangeven.


Prijzen en gebruik

De prijzen van afbeeldingen staan vermeld bij de verschillende albums en worden getoond nadat u op de "info"  knop klikt.

De getoonde prijzen hebben betrekking op afbeeldingen die digitaal worden aangeleverd als HR-bestand en zijn uitsluitend van toepassing op gebruik voor particuliere/privé-doeleinden. Voor commercieel en/of redactioneel gebruik gelden afwijkende tarieven die na overleg worden afgegeven.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief 21% BTW. 


Verzending en levertijd

Afhankelijk van uw keuze worden de afbeeldingen per pakketdienst of digitaal via WeTransfer aangeleverd.

De foto's van uw bestelling ondergaan eerst nog een nabewerking waarbij de foto's volledig worden nagekeken, opgeschoond en eventueel digitaal worden bewerkt. Ook kan het zijn, in het geval u niet de eigenaar van de boot of het schip bent, dat we eerst contact zoeken met de eigenaar van het vaartuig.

Daarom zal er bijna in alle gevallen sprake zijn van een levertijd die kan variëren van enkele dagen tot ongeveer een week. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij u hierover inlichten.


​Betaalmogelijkheden

U kunt betalen via iDEAL en via een bankoverschijving. In onze bevestigingsmail vindt u duidelijke instructies en een overzicht van al onze gegevens.

 

https://www.fotograafopzee.nl/media/images/content/foto_bestellen.jpg