Maritiem fotograaf Jurjen

Als maritiem fotograaf sta ik zelf nooit op een foto. Ik sta achter mijn camera.
Hetzelfde geldt voor u als schipper of booteigenaar: u staat achter het roer! En het fotograferen van eigen boot of schip op volle zee gaat daardoor niet. Maar hoe mooi zou het zijn om een proffesionele fotoreportage te hebben van uw eigen zeil- of motorjacht op volle snelheid, of met volle zeilen?
Daarvoor heeft u mij nodig. Het fotograferen en het maken van videoreportages van zeil-en motorjachten is mijn specialiteit!

Ik fotografeer op zee met een HR-camera zodat er altijd zekerheid is voor voldoende formaat.
Ik werk altijd samen met een schipper vanaf een snelle zeewaardige rib, de CARNICA, 98-28-YT. En natuurlijk zijn wij beiden in bezit van de juiste papieren.

U kunt mij ook inhuren voor een gerichte fotoshoot van uw schip in actie. Ook kunt u mij boeken voor een reportage tijdens een zeilrace; waar dan ook.
We zijn uiteraard niet gebonden aan het Wad; ook foto’s op het IJsselmeer of Sneekermeer zijn geen probleem. We kunnen de rib met een trailer naar iedere locatie brengen, waar u maar wilt. Als er maar tijdig een juiste planning gemaakt kan worden aangezien u, de schipper en ik alle drie op hetzelfde moment beschikbaar moeten zijn. Het weer blijft in de scheepvaart altijd een onzekere factor, maar zolang het droog is en de wind het toelaat, kunnen we veel kanten op.

 

Nautische fotografie

 

U kunt op deze site foto’s van uw boot opzoeken op naam of op registratienummer in de beeldbank. 
​Bij een bestelling van een foto wil ik graag vooraf weten wie de bestelling plaatst. Bent u de eigenaar, dan is een bestelling geen probleem. Graag zelfs. Maar als het een magazine betreft of iemand die de foto eventueel wil gebruiken voor een commercieel doeleinde, dan wil ik eerst weten of de schipper daarmee akkoord gaat. Ik zal er daarom ook alles aan doen om te achterhalen wie de eigenaar van het betreffende schip is.

Naast mijn maritieme fotografie werk ik al 20 jaar als reclamefotograaf vanuit mijn studio aan het van harinxmakanaal in Harlingen en natuurlijk ook op locatie. Dus ook voor scheepsinterieur-fotografie bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor verdere informatie over mijn reclamefotografie kunt u terecht op www.jurjenbackerdirks.nl.